DE CE SA PORTI OCHELARI DE VEDERE?

De ce sa porti ochelari de vedere?

1.   In primul rand, sa nu uitam motivul si avantajul numarul 1 pentru care porti ochelari de vedere: vezi bine! E mult mai fain sa corectezi problemele de vedere purtand ochelari de vedere cand esti in generala decat in liceu. Sau poti sa spui adio momentelor jenante in care nu ti-ai salutat colegii de serviciu cand ai trecut pe langa ei. Ce-o sa le zici? Ca nu i-ai vazut?

2.   Este cool sa fii ochelarista! Stiai ca esti in tendinte daca porti ochelari de vedere? Cred ca ai afalt deja ca exista din ce in ce mai multe persoane cu fitze care au inceput sa poarte ochelari de vedere doar pentru ca sunt la moda, nu pentru ca ar avea nevoie de ei, lentila fiind simpla, fara dioptrii. Alege-ti un model potrivit si sigur lumea te va admira pentru noul look.

3.    Esti sexy! Multi barbati au fantezii cu femeile care poarta ochelari de vedere. Ii duc cu gandul la filmele erotice cu secretare si profesoare sexy!

4.    Pot fi un accesoriu cool. Poti sa iti cumperi mai multe perechi, modele si culori diferite, pe care sa ii porti in functie de tinuta. Sigur nu vei ramane neremarcata.

5. Cand porti ochelari de vedere ai din start un aer de intelectual, esti mai misterios, creezi mai multa incredere!

Acest articol a fost publicat în OCHELARI DE VEDERE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu